- I N F O -

Klubbens vision:
Klubben strävar efter att bidra till fiskets utveckling, som sport och rekreationsform. Vi verkar för ökat fiske- och naturvett, samt bekämpar olaga och olovlig fiske. Vår ungdomsverksamhet arbetar för att stimulera fiske och naturintresse bland ungdomar. En mer detaljerad beskrivning finns i våra stadgar, som kan läsas HÄR.

Vi har många medlemmar. Kanske finns någon du känner bland dem? Titta HÄR.

Medlemsansökan:
Om du är intresserad av att bli medlem, ta kontakt med ordförande Mats Johansson.
Vid medlemsregistrering kommer vi att behöva ert personnummer och så detaljerad kontaktuppgifter som möjligt. Uppgifterna ska lämnas till
Jörgen Hansson, som i dags läge är medlemsansvarig. Här finns en anmälningsblankett i DOC eller PDF för nya medlemmar, som ni kan skriva ut, fylla i och lämna vid ett månadsmöte. Om ni inte kan skiva ut den, har vi blanketter på plats vid klubbmöten.


För tillfället har vi ingen klubblokal, utan plats och tider för klubbmöten visas under AKTUELLT på hemsidans startsida. I samband med mötet kan man köpa mäsk, majs, sänken, krok och lite andra saker.

Följande månader kommer att ha dagordning och protokoll:
JAN, MARS, MAJ, SEPT, NOV + ÅRSMÖTE, övriga utan protokoll.
OBS! INGET MÖTE UNDER JULI - AUGUSTI.
Självklart kommer det föras anteckningar om det behövs, under de ”papperslösa” kaffemötena.

Medlemsavgifter 2013: Klubbens Historia
       
Junior: 150kr 19 år och under Klicka HÄR om du vill läsa historien
Senior: 400kr Över 19 år om hur klubben bildades.
Familj: 500kr    

2011 bestämdes det att klubben inte längre skulle betala alla medlemmarnas Sportfiskarna medlemsavgift. Detta är p.g.a. att Sportfiskarna har höjt sina avgifter rejält. Klubben ska nu enbart vara ansluten som förbundsklubb. Detta kan du läsa om HÄR. Det innebär att de som tävlar, måste själva betala sina Sportfiskarna medlemsavgifter.

 

GLÖMT ATT BETALA DIN MEDLEMSAVGIFT?


Kom ihåg att din medlemsavgift är som vilken räkning som helst och måste betalas i tid!
 Normalt får man inbetalningsavin i Mars - senast April. Har man inte fått den tills Maj månad, är man skyldig att ta kontakt med styrelsen, eller komma till ett månadsmöte för att rätta till det.

Alla medlemmar som inte har betalt sin medlemsavgift i tid, drabbas bl.a.  av en
förseningsavgift på 100kr efter den 1:a Juni. Förutom försenings-avgiften, drabbas en icke betalande medlem också av förbud att anmäla fisk till, eller delta i våra tävlingar.
De löper dessutom risken att förlora medlemskap i klubben.

Tack på förhand för ditt hänseende!